Att gå kurs på Norrköpings Brukshundklubb

Norrköpings Brukshundklubb erbjuder ett brett urval av kurser både för dig som nybörjare och erfaren hundförare.

Alla våra kurser bedrivs som studiecirklar med min 6 deltagare max 10 deltagare per instruktör och hjälpinstruktör.

En kurstimme är 45 minuter, Ett kurstillfälle är vanligtvis 3 kurstimmar.

Kvällskurser erbjuds måndagar, tisdagar, och onsdagar med början klockan 18.30 och slutar 21.00 inklusive kaffepaus.

Spår- och aktiveringskurser har ofta dubblerade kurstillfällen á 6 kurstimmar dagtid på helgerna.
 Sommar och helgkurser kan förekomma.

sfr-logo All kursverksamhet sker samarbete med Studiefrämjandet i Östergötland.

Vi samarbetar även med Inki Sjösten.

Våra SBK-instruktörer och SBK lärare tränar och tävlar själva och har fått en gedigen utbildning av landets hundelit.
Vi har också valt att arbeta ideellt så därför är det inga här som försörjer sig på dig och ditt eventuella hundproblem. Kursavgifter går till driften av föreningen.

Alla hundar av alla raser och blandningar är välkomna till oss förutsatt att de är ID-märkta, registrerade och vaccinerade. Eftersom vi är en förening måste du vara medlem för att kunna gå kurser hos oss.
Se mer under Medlemsinfo