Intresseanmälan Funktionär

Norrköpings Brukshundklubb är en av Sveriges största brukshundklubbar med drygt 500 medlemmar. Klubben har stora ambitioner att genomföra och utveckla tränings – och tävlingsverksamheten vilket kräver en stabil organisation där funktionärer utgör en mycket viktig och helt nödvändig resurs.

Som funktionär kan man vara behjälplig vid många olika aktiviteter, exempelvis hjälpinstruktör, figurant, skrivare, skötsel vid klubben, kökssysslor m.m. Detta dokument används för att anmäla intresse för att vara behjälplig vid någon eller några aktiviteter Vid anmält intresse kommer klubben att introducera dig samt ge nödvändig kompetens för valda uppgifter.

mobiluppladdning_5b9f9cd0e087c32fd82dc224

Alla är välkomna in i gemenskapen som skapas vid aktiviteter på brukshundklubben. Fyll i formuläret nedan.