Kursanmälan

Anmälan till kurs görs nu direkt genom Studiefrämjandet.

Följ länken under respektive kurs till Studiefrämjandets hemsida. Faktura för kursavgift kommer att skickas från Studiefrämjandet.

Det går inte att anmäla sig till någon kurs som inte finns utlyst på hemsidan med datum och instruktör.

För att gå kurs hos Norrköpings brukshundklubb behöver du även betala in medlemsavgiften - följ länken till höger.

OBS! Valpar måste ha fyllt 12 veckor och därmed fått sin 12-veckorsvaccinering för att få delta på kurs.

Innan du anmäler dig till en kurs!
Observera att medlemsavgiften betalas in till Svenska Brukshundklubben. Följ länken för att bli medlem och se de olika medlemsformerna: https://brukshundklubben.membersite.se/

För att behålla din plats på kursen behöver kursavgiften vara tillhanda en vecka innan kursstart. Vid avbokning av kurs ska detta ske senast en vecka innan kursstart för återbetalning av kursavgiften. Vid avbokning senare, återbetalas endast avgiften vid uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.

Övrig information:
Din instruktör kommer höra av sig i god tid innan kursstart med mer information om kursen.

Under kursens teoretiska del (oftast inomhus) eller inom vissa grenar, kan det förekomma att din hund behöver sitta i bilen.

Kom i god tid innan kursstart, se till att din hund är rastad ordentligt!

Glöm inte att uppvisa medlemsbevis, betalning och vaccinationsintyg vid första kurstillfället.

thumbnail_FullSizeRender-11